Bursă universitară A.D.D.I.P.

Status: Fundraising

Încă de la începutul activității noastre am transmis copiilor din centrele de plasament cu care lucrăm că educația este extrem de importantă, ea fiind cheia care le va deschide uși către oportunități neimaginate. Anul aceste avem 3 fete cu care am lucrat timp de 5 ani de zile care au intrat la facultate și încă 2 care vor merge la facultate în toamna anului 2022, momentan le pregătim pentru acest pas. Acest program se adresează acestor 5 fete care provin din centre de plasament și care își continuă studiile, vrem să fim un sprijin pentru ele și să le oferim acces la o viață de calitate prin oferirea unei burse universitare anuale pe durata anilor de studiu.

6.9333333333333% Complete
Suma:

2,080 RON

Galantomi:

1

Donatii:

10

Target:

30,000 RON

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Ce oferim prin acest program?

  1. Lunar suma de 350 de lei, bani de buzunar pentru acoperirea nevoilor personale;
  2. Anual suma de 1.800 de lei pentru diferite cursuri (pregătire profesională, competențe lingvistice, școală de șoferi, etc);
  3. Fiecare fată care va face parte din acest proiect va beneficia de sprijinul unui mentor care va susține parcursul fetelor și vor fi un sprijin din punct de vedere moral și emoțional;
  4. Pentru o mai bună relaționare cu mentorii, fetele vor trimite lunar un jurnal de activitate, în care vor povesti despre parcursul lor educațional, provocări, reușite și nevoi.

 Condiții necesare pentru a face parte din acest proiect:

  • Promovarea examenelor și prezența la orele de curs;
  • Efectuarea a 10 ore de voluntariat lunare;
  • Completarea unui raport de activitatea și transmiterea lui lunară către mentor și către A.D.D.I.P.

Bugetul proiectului este pentru primul an de studiu. Scopul nostru este ca proiectul să aibă continuitate, astfel ca tinerele studente să aibă sprijin în fiecare an de studiu.

Bugetul anual al proiectului este: 30.000 Ron pentru 5 fete.

500 ron/student/lună:

  • 350 ron/lună cheltuieli personale
  • 150 ron/lună x12 luni = 1800 ron pentru diferite cursuri

Devino Galantom și strânge și tu bani pentru acest proiect!

Contactează-ne și află cum poți face asta!