Îmi donez ziua de naștere copiilor care sunt cum am fost și eu!

 

Bacs Aisa A.D.D.I.P.

62% Complete
620 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
15
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Bună, mă numesc Aisa, provin din centru de plasament și asta e povestea mea.

M-am ferit întotdeauna să-mi spun povestea de frică de a nu retrăi momentele dureroase din trecutul meu. Deseori, atunci când spuneam de unde provin, oamenii mă respingeau și își schimbau atitudinea față de mine tratându-mă cu superioritate și făcându-mă să mă simt nedemnă de iubit.

Viața într-un centru de plasament nu a fost roz, am avut multe momente în care m-am simțit singură, neînțeleasă și lipsită de apărare. Am multe amintiri triste care m-au marcat și pe care mi-aș dori să le șterg din memoria mea astfel încât să îmi eliberez sufletul, dar unele lucruri sunt atât de personale încât vreau să le păstrez doar pentru mine. Foarte multe persoane nu știu ce înseamnă să trăiești într-o Casă de Copii...felicitarea pentru mama era exclusă, cadoul dorit nu exista, îmbrățișările calde pline de iubire erau doar un vis iar Crăciunul petrecut în centru mă făcea să simt cel mai intens abandonul din partea familiei. Cine ar putea înțelege cel mai bine ce simt, trăiesc, văd sau aud copiii abandonați? Cu siguranță cineva care a trăit la fel ca și ei.

Durerea m-a făcut să mă închid în mine, deseori mi se părea că trăiesc un coșmar ce avea să dureze pentru eternitate. Mă simțeam pierdută într-o lume a ignoranței, dar am sperat mereu că undeva de după nori, soarele meu așteaptă să răsară și a răsărit deoarece am întâlnit în drumul meu și persoane care au crezut în mine dându-mi forța necesară de a vedea dincolo de eticheta doar o fată de la Casa de Copii. Am înțeles că sunt demnă de iubit, de dorit, de apreciat și că pot la rândul meu să ofer celor care sunt cum am fost și eu. Unul dintre exemplele pe care le-am avut a fost ADDIP, o asociație care a lucrat cu mine pentru aproximativ 4 ani și în care eu sunt voluntară în prezent. ADDIP lucrează cu copiii și tinerii proveniți din centre de plasament. Ei au avut un rol important în viața mea, pe lângă proiectele în care m-au inclus, tot ei m-au înscris la o facultate iar azi sunt absolventă de studii superioare, dar și viitoare masterandă.

Deoarece în curând vine ziua mea de naștere, vreau să donez ziua mea pentru proiectul ’’O zi de naștere specială’’ pentru a oferi un cadou copiilor care azi trăiesc trecutul meu. ADDIP m-a adus aici și prin ei voi ajuta acești copii să creadă că se pot descurca după ce vor ieși din centrele de plasament unde trăiesc.

            Poate că nu îți vei aminti povestea mea, dar merită să-ți amintești motivul pentru care mă citești acum. Tu poți să întinzi o mână și să sărbătorești ziua de naștere a unui copil care nu a primit poate niciodată un cadou de ziua lui. FII BUN! Nu putem schimba trecutul, trecutul nu e din vina noastră. În schimb, putem să le asigurăm un viitor demn.

Donează suma pe care aveai de gând să o investești în cadoul meu pentru a face fericit un copil care are nevoie să știe că și el contează. Îți mulțumesc :)

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

A.D.D.I.P.

A.D.D.I.P. (Asociația pentru Dezvoltarea Durabilă și Integrare Profesională) facilitează accesul copiilor și tinerilor din centre de plasament la educaţie, dezvoltare socio-profesională, dezvoltare personală, promovarea sănătății și prevenirea comportamentelor indezirabile social. 

Scopul acestui proiect este reducerea sentimentului de abandon prin sărbătorirea zilei de naștere într-un mod personalizat și unic pentru 50 de copii și tineri proveniți din centre de plasament de stat.

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

15 Donații

31 Jul 2019
Fie sa fim!
26 Jul 2019
26 Jul 2019

Anonymous

30 RON
La multi ani cu sanatate, Aisha. La cat mai multe fapte bune. Dumnezeu sa te răsplătească pentru binele pe care il faci copiilor saraci.
26 Jul 2019
26 Jul 2019

Maghi Mirea

20 RON
26 Jul 2019
26 Jul 2019

Bianca Dumbrava

10 RON
26 Jul 2019
Succes în tot ceea ce ți-ai propus!
26 Jul 2019

Anonymous

100 RON
La mulți ani frumoși și sănătoși! Domnul să te binecuvinteze!
26 Jul 2019

Anonymous

30 RON
24 Jul 2019
24 Jul 2019

Anonymous

25 RON
24 Jul 2019

Sergiu oniciuc

50 RON
Îți doresc tot binele din lume, și felicitări pentru ceea ce ai ajuns. Te pup. Sa ai o zi de naștere frunoasa
24 Jul 2019
O mică parte din cadou meu de ziua ta îl vei regăsi aici, căci sper ca acesta să ajute la formarea cât mai multor copii asemeni ție. Ești un exemplu pentru ei, în special unul de bune practici și de ambiție inexorabilă. Restul cadoului îl vei primi sâmbătă, 27 iulie. Te iubesc și te apreciez!
23 Jul 2019
Bacs Aisa : A.D.D.I.P.
Îmi donez ziua de naștere copiilor care sunt cum am fost și eu!