Eszter Cioacă - Asociatia pentru dezvoltare durabila si integrare profesionala

Un cadou special

3,105 RON Donatii stranse
100% Complete
3,000 RON Target
11 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Îmi aștept ziua de naștere cu bucurie, în fiecare an deoarece este un prilej prin care petrec timp cu cei dragi și asta îmi umple sufletul. De câțiva ani buni, de vreo 6 mai exact, în viața mea au intrat niște omuleți tare speciali, care mi-au adus multă bucurie și fericire: copiii mei, cum îmi place mie să îi numesc, copiii cu care lucrez săptămână de săptămână din centrele de plasament.

De când au intrat ei în viața mea, am învățat ce înseamnă iubirea necondiționată, ce înseamnă răbdarea, cât este de important să te asculte cineva la momentul potrivit, ce putere are o îmbrățișare, o vorbă bună și un zâmbet, cum o zi începută prost se poate transforma într-una minunată. Și pentru asta le mulțumesc!

Mai este puțin și îmi voi sărbători din nou ziua de naștere. Dar de data aceasta nu vreau să primesc ci vreau să ofer eu un cadou: o excursie pentru cei 30 de omuleți faini de care v-am povestit mai sus, la Brașov – să vizităm centrul orașului, să mergem pe Tâmpa și bineînțeles să luăm prânzul împreună.

Anul acesta singurul cadou pe care mi-l doresc este să strâng bănuții, cu care să le pot oferi acest cadou și să primesc la rândul meu, zâmbete, bucurii și un timp minunat petrecut împreună!

Te îndemn, da...da.....pe TINE, care citești acum dorința mea și pe TINE, cel care te-ai gândit sau nu să îmi faci un cadou, să mă susții și împreună să facem să fie posibilă această excursie. Voi putea să reușesc doar cu susținerea TA!

Mulțumesc :) Te îmbrățișez și îți doresc o zi cu soare!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia pentru dezvoltare durabila si integrare profesionala

Addip facilitează accesul copiilor și tinerilor din centre de plasament la educaţie, dezvoltare socio-profesională, dezvoltare personală, promovarea sănătății și prevenirea comportamentelor indezirabile social. 

Lucruri mici cu impact mare

Aveam câțiva ani când lumea a început să se răstoarne cu susul în jos… Eram înconjurat de o mulțime de chipuri, o grămadă de copii în acea cameră parcă prea strâmtă. Unii plângeau, alții țipau, alții dormeau,  iar unii se uitau cu privirea în gol așteptând ca cineva să intre pe acea ușă imaginară. Asta era lumea mea, lumea pe care o văzusem încă de la început… Unii mai înalți veneau din când în când la noi… Noi le spuneam ADULȚII. Uneori vedeam un zâmbet pe chipul lor, alteori preocupare. Dar am văzut și supărare și mânie… Zi după zi aceeași rutină: trezirea, masa, joacă, masa, somn, joacă, masă, timp de somn. Poate astăzi aș spune că sună a zile minunate de concediu…. Dar nu pentru mine și nu pentru ani de zile. Ceva lipsea parcă, ceva striga din ce în ce mai tare în inima mea dar nu știam ce… și nu știam după cine…

11 Donatii

Anonymous

30 RON
Niciodată nu voi înceta să cred în tine, în voi, în Addip!! Sunteți tot ce își poate dori un copil. Inima mea este alături de voi, de munca pe care o depuneți! La mulți ani, drăguța mea! ♥️♥️♥️♥️
15 Aug 2019

Anonymous

75 RON
15 Aug 2019

Vlad Cioaca

2,169 RON
Stiu cat de important sunt acesti "omuleti" pentru tine cu bune si cu rele si stiu cata bucurie aduci in sufletele lor. Sa aveti o zi minunata plina de zambete si sa va bucurati de fiecare clipa!
14 Aug 2019
13 Aug 2019

Mary

100 RON
13 Aug 2019

Anonymous

50 RON
My little sparkle please never stop shining! Îți doresc să fii înconjurată doar de oameni cu suflet bun și să rămâi mereu o luptatoare! I very love you!
13 Aug 2019
La multi ani anticipati :*, sa ai o zi frumoasa si felicitari pentru toate lucrurile minunate pe care le faci pentru ceilalti. Lumea are nevoie de mai multe persoane ca tine :D
12 Aug 2019
La multi ani !
12 Aug 2019
Să trăiești frumos!
12 Aug 2019
La multi ani om frumos!!
06 Aug 2019
Happy B'day, draga mea!
06 Aug 2019