Cadou pentru EA, fetița dintr-un centru de plasament

 

100% Complete
400 RON
Sumă strânsă
400 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Se apropie ziua mea de naștere și îmi dau seama că cel mai frumos cadou există deja în viața mea. Familia, prietenii, bucuriile de zi cu zi mă copleșesc și mă fac să simt că sunt binecuvântată. Motiv pentru care anul acesta îmi donez ziua de naștere pentru EA, fetița provenită dintr-un centru de plasament pentru care viața nu a fost ușoară, a experimentat de la o vârstă fragedă ce înseamnă lipsa sprijinului și iubirii din partea unei familii. Nu știe că ziua ei de naștere e specială, dar anul acesta va afla că așa este și mă bucur că pot contribui prin intermediul acestui proiect la oferirea unui cadou de neuitat. Pentru a face asta am nevoie de ajutorul vostru. Cadoul de ziua mea anul acesta este contribuția ta financiară la acest proiect, e foarte simplu. Suma pe care doreai să o investești în cadoul meu o poți dona direct aici. 

Vreau ca fetița aceasta să simtă ceea ce am simțit eu în fiecare an. Vreau să simtă că este importantă și contează, vreau să o văd zâmbind. Alături de echipa Addip vreau să fiu parte din acest proiect, vreau să o sărbătoresc pe EA, fetița care nu știe că ziua ei de naștere contează.



Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

A.D.D.I.P.

A.D.D.I.P. (Asociația pentru Dezvoltarea Durabilă și Integrare Profesională) facilitează accesul copiilor și tinerilor din centre de plasament la educaţie, dezvoltare socio-profesională, dezvoltare personală, promovarea sănătății și prevenirea comportamentelor indezirabile social. 

Scopul acestui proiect este reducerea sentimentului de abandon prin sărbătorirea zilei de naștere într-un mod personalizat și unic pentru 50 de copii și tineri proveniți din centre de plasament de stat.

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

7 Donații

Anonymous

20 RON
17 Jun 2019
La multi ani draga mea prietena minunata :)
17 Jun 2019

C

100 RON
16 Jun 2019

Anonymous

30 RON
Chiar dacă este puțin, sper să-i fie de folos.
14 Jun 2019
14 Jun 2019

Liviu T

50 RON
O zi frumoasa.
14 Jun 2019

Anonymous

50 RON
14 Jun 2019
Gabriela Iftimiciuc : A.D.D.I.P.
Cadou pentru EA, fetița dintr-un centru de plasament