Henriette Spinka - Asociatia pentru dezvoltare durabila si integrare profesionala

Cadoul de ziua mea

783 RON Donatii stranse
52.2% Complete
1,500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragii mei

Am ajuns la varsta la care nu-mi mai doresc decat sa fiu  cat mai mult timp  impreuna cu voi, sa mancam, sa bem, sa ne amintim, sa facem glume si sa ne simtim bine, iar banii cheltuiti pentru  cadouri de ziua mea,  sa-i economisiti sau sa-i donati pentru zambetul copiilor pe care ii putem ajuta sa-si implineasca un vis sau sa-si construiasca un viitor. Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia pentru dezvoltare durabila si integrare profesionala

Addip facilitează accesul copiilor și tinerilor din centre de plasament la educaţie, dezvoltare socio-profesională, dezvoltare personală, promovarea sănătății și prevenirea comportamentelor indezirabile social. 

Lucruri mici cu impact mare

Aveam câțiva ani când lumea a început să se răstoarne cu susul în jos… Eram înconjurat de o mulțime de chipuri, o grămadă de copii în acea cameră parcă prea strâmtă. Unii plângeau, alții țipau, alții dormeau,  iar unii se uitau cu privirea în gol așteptând ca cineva să intre pe acea ușă imaginară. Asta era lumea mea, lumea pe care o văzusem încă de la început… Unii mai înalți veneau din când în când la noi… Noi le spuneam ADULȚII. Uneori vedeam un zâmbet pe chipul lor, alteori preocupare. Dar am văzut și supărare și mânie… Zi după zi aceeași rutină: trezirea, masa, joacă, masa, somn, joacă, masă, timp de somn. Poate astăzi aș spune că sună a zile minunate de concediu…. Dar nu pentru mine și nu pentru ani de zile. Ceva lipsea parcă, ceva striga din ce în ce mai tare în inima mea dar nu știam ce… și nu știam după cine…

4 Donatii

Din picaturi, prin paraie, in fluvii
24 Mar 2019
sa traiesti
18 Mar 2019

GM

158 RON
La multi ani !
18 Mar 2019

Anonymous

250 RON
La multi ani, Eta!
16 Mar 2019