Magda Dobandi - Asociatia pentru dezvoltare durabila si integrare profesionala

Împreună putem!

255 RON Donatii stranse
63.75% Complete
400 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Vreau să mă implic în proiectul ”Lucruri mici cu impact mare” deoarece, eu când am fost copil nu am avut o copilărie frumoasă și mi-aș fi dorit să existe și pentru mine cineva care să îmi ofere aceste lucruri. Dar acum, nu e despre mine, ci despre zâmbete și amintirile pe care ÎMPREUNĂ le putem oferi copiilor din centrele de plasament.

Pentru  oamenii care mine sau ca tine, astfel de activități fact parte în mod natural din viața noastră dar nu și din viața lor. Îmi doresc, ca împreună cu TINE să aducem normalitate în viața acestor suflete, prin aceste activități socio-recreative, cum ar fi: o ieșire la pizza, o ieșire la cinema sau un timp de calitate petrecut cu ei într-o excursie.

Ajută-mă să aducem veselie și bucurie în viața copiilor din centrele de plasament! Donează pentru proiectul ”Lucruri mici cu impact mare”!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia pentru dezvoltare durabila si integrare profesionala

Addip facilitează accesul copiilor și tinerilor din centre de plasament la educaţie, dezvoltare socio-profesională, dezvoltare personală, promovarea sănătății și prevenirea comportamentelor indezirabile social. 

Lucruri mici cu impact mare

Aveam câțiva ani când lumea a început să se răstoarne cu susul în jos… Eram înconjurat de o mulțime de chipuri, o grămadă de copii în acea cameră parcă prea strâmtă. Unii plângeau, alții țipau, alții dormeau,  iar unii se uitau cu privirea în gol așteptând ca cineva să intre pe acea ușă imaginară. Asta era lumea mea, lumea pe care o văzusem încă de la început… Unii mai înalți veneau din când în când la noi… Noi le spuneam ADULȚII. Uneori vedeam un zâmbet pe chipul lor, alteori preocupare. Dar am văzut și supărare și mânie… Zi după zi aceeași rutină: trezirea, masa, joacă, masa, somn, joacă, masă, timp de somn. Poate astăzi aș spune că sună a zile minunate de concediu…. Dar nu pentru mine și nu pentru ani de zile. Ceva lipsea parcă, ceva striga din ce în ce mai tare în inima mea dar nu știam ce… și nu știam după cine…

4 Donatii

Anonymous

150 RON
Ce este mai frumos și mai înălțător De a aduce o licărire în ochi ,un zâmbet , o speranță celor nevoiași Cu mult drag Marius
16 Mar 2018

Diana

20 RON
Mult succes Magda! :)
05 Mar 2018

Anonymous

55 RON
02 Mar 2018

Anonymous

30 RON
Bafta, draga mea, toti meritam o sansa!
28 Feb 2018