Mihai Tivga - Asociatia pentru dezvoltare durabila si integrare profesionala

Alerg pentru viitorul tinerilor instituționalizați

250 RON Donatii stranse
50% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta voi alerga la Semimaratonul Intersport Brașov pentru a oferi posibilitatea tinerilor abandonați de a beneficia de activități recreative care să le dezvolte abilitățile sociale și să le dezvolte un sentiment de încredere și reușită în viață. Mi-ar plăcea să mă susțineți și să donați și voi pentru a face realizabil proiectul ''Lucruri mici cu impact mare'''. Orice sumă contează. Fii și tu alături de ei!

Aici găsiți mai multe informații despre proiect: http://semimaraton.ro/cauza-2018/


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia pentru dezvoltare durabila si integrare profesionala

Addip facilitează accesul copiilor și tinerilor din centre de plasament la educaţie, dezvoltare socio-profesională, dezvoltare personală, promovarea sănătății și prevenirea comportamentelor indezirabile social. 

Lucruri mici cu impact mare

Aveam câțiva ani când lumea a început să se răstoarne cu susul în jos… Eram înconjurat de o mulțime de chipuri, o grămadă de copii în acea cameră parcă prea strâmtă. Unii plângeau, alții țipau, alții dormeau,  iar unii se uitau cu privirea în gol așteptând ca cineva să intre pe acea ușă imaginară. Asta era lumea mea, lumea pe care o văzusem încă de la început… Unii mai înalți veneau din când în când la noi… Noi le spuneam ADULȚII. Uneori vedeam un zâmbet pe chipul lor, alteori preocupare. Dar am văzut și supărare și mânie… Zi după zi aceeași rutină: trezirea, masa, joacă, masa, somn, joacă, masă, timp de somn. Poate astăzi aș spune că sună a zile minunate de concediu…. Dar nu pentru mine și nu pentru ani de zile. Ceva lipsea parcă, ceva striga din ce în ce mai tare în inima mea dar nu știam ce… și nu știam după cine…

2 Donatii

Anonymous

200 RON
31 Mar 2018
Mic cu mic se face mare!
21 Feb 2018