Vlad Cioacă - Asociatia pentru dezvoltare durabila si integrare profesionala

Fii alături de ADDIP!

50 RON Donatii stranse
10% Complete
500 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Ceea ce pentru noi pare o normalitate nu e este un lucru obișnuit si pentru copiii din centrele de plasament. Astfel o ieșire la film, la o pizza sau într-un parc de distracții pentru majoritatea din ei este o raritate! Sistemul din care provin nu poate finanța aceste activități și aici putem interveni noi. Și când spun noi, mă refer la oamenii obișnuiți!

Donatiile "adevărate" vin de la oameni "adevarați"! Fii alături de ADDIP!

Aici poți găsi mai multe informații despre proiectul ”Lucruri mici cu impact mare!”:

http://semimaraton.ro/cauza-2018/


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia pentru dezvoltare durabila si integrare profesionala

Addip facilitează accesul copiilor și tinerilor din centre de plasament la educaţie, dezvoltare socio-profesională, dezvoltare personală, promovarea sănătății și prevenirea comportamentelor indezirabile social. 

Lucruri mici cu impact mare

Aveam câțiva ani când lumea a început să se răstoarne cu susul în jos… Eram înconjurat de o mulțime de chipuri, o grămadă de copii în acea cameră parcă prea strâmtă. Unii plângeau, alții țipau, alții dormeau,  iar unii se uitau cu privirea în gol așteptând ca cineva să intre pe acea ușă imaginară. Asta era lumea mea, lumea pe care o văzusem încă de la început… Unii mai înalți veneau din când în când la noi… Noi le spuneam ADULȚII. Uneori vedeam un zâmbet pe chipul lor, alteori preocupare. Dar am văzut și supărare și mânie… Zi după zi aceeași rutină: trezirea, masa, joacă, masa, somn, joacă, masă, timp de somn. Poate astăzi aș spune că sună a zile minunate de concediu…. Dar nu pentru mine și nu pentru ani de zile. Ceva lipsea parcă, ceva striga din ce în ce mai tare în inima mea dar nu știam ce… și nu știam după cine…

1 Donatii

Lili Ursu

50 RON
Succes Vlad!
05 Mar 2018