"Fără oameni, suntem niște oameni pierduți... "

 

Aisa Bacs A.D.D.I.P.

100% Complete
560 RON
Sumă strânsă
300 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Am crescut în orfelinat, am plâns, am ras, am iubit, am dus lipsuri și lista continua. Îmi aduc aminte și acum, erau momente în viata mea când visam sa am cele mai frumoase păpuși și cele mai bune dulciuri... Nu a fost sa fie pentru mine, dar se poate pentru cei care azi sunt în centrele de plasament, deoarece trăim în secolul unde putem avea totul. Azi vreau sa fiu și eu o sursa de ajutor pentru cei care cresc în centrele de plasament și va rog să fiți alături de noi. Am încredere în echipa Addip deoarece și eu am beneficiat de serviciile lor iar ulterior am fost și voluntar. Susțin proiectul Lucruri mici cu impact mare și îmi propun să strâng suma propusă până în data de 31 Martie. Vă invită să fiți alături de mine ajutându-mă să îmi ating targetul propus. Puteți dona orice sumă doriți sau puteți deveni chiar voi un susținător al acestui proiect. "Fără oameni, suntem niște oameni pierduți... " Fii om pentru un om, fiți oameni pentru oameni! 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

A.D.D.I.P.

A.D.D.I.P. (Asociația pentru Dezvoltarea Durabilă și Integrare Profesională) facilitează accesul copiilor și tinerilor din centre de plasament la educaţie, dezvoltare socio-profesională, dezvoltare personală, promovarea sănătății și prevenirea comportamentelor indezirabile social. 

Aveam câțiva ani când lumea a început să se răstoarne cu susul în jos… Eram înconjurat de o mulțime de chipuri, o grămadă de copii în acea cameră parcă prea strâmtă. Unii plângeau, alții țipau, alții dormeau,  iar unii se uitau cu privirea în gol așteptând ca cineva să intre pe acea ușă imaginară. Asta era lumea mea, lumea pe care o văzusem încă de la început… Unii mai înalți veneau din când în când la noi… Noi le spuneam ADULȚII. Uneori vedeam un zâmbet pe chipul lor, alteori preocupare. Dar am văzut și supărare și mânie… Zi după zi aceeași rutină: trezirea, masa, joacă, masa, somn, joacă, masă, timp de somn. Poate astăzi aș spune că sună a zile minunate de concediu…. Dar nu pentru mine și nu pentru ani de zile. Ceva lipsea parcă, ceva striga din ce în ce mai tare în inima mea dar nu știam ce… și nu știam după cine…

Semimaratonului Brașov Intersport A VII-a ediție este un concursul de alergare montană care va avea loc în Brașov pe 31 Martie 2018. Probele de consurs sunt Semimaraton (21 km) și Cros (10 km).  Devino fundraiser voluntar pe Galantom și convingeți prietenii să doneze pentru cauza sustinuta de eveniment.

 

3 Donații

Stefania M

30 RON
Bravo Aisa și mult succes cu acest proiect! Stefania M
13 Aug 2018
Lots of luck and good work!!
12 Mar 2018
This is a wonderful thing you are doing Aisa! Thank you for helping with this great project!!
27 Feb 2018
Aisa Bacs : A.D.D.I.P.
"Fără oameni, suntem niște oameni pierduți... "