Eszter Cioacă - Asociatia pentru dezvoltare durabila si integrare profesionala

Lucruri mici cu impact mare

1,350 RON Donatii stranse
100% Complete
1,300 RON Target
11 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Vă provoc să fiți alături de mine în această călătorie, care se numește ”Lucruri mici cu impact mare!”. De ce? Pentru că este vorba despre dezvoltarea abilităților sociale și formarea deprinderilor de viață independentă a copiilor și tinerilor din centrele de plasament. Proiectul asociației ADDIP poate aduce un ”IMPACT MARE” în viața acestor tineri prin ”LUCRURI MICI”, cum ar fi: o excursie, o ieșire la cinema, folosirea logicii într-un Escape Room sau petrecerea timpului liber într-un parc de aventură. Prin toate aceste ”LUCRURI MICI” tinerii primesc încurajare, înțelegere, acceptare și iubire, care îi ajută să își depășească condiția și să realizeze că pot deveni ceea ce își doresc.

Vă invit să fiți alături de mine cu o donație, prin care, împreună, putem face ca acest proiect să prindă viață. Un proiect în care eu cred din tot sufletul, pentru că am văzut efectele pozitive pe care le au aceste activități asupra tinerilor din centrele de plasament, în cei 4 ani de când lucrez cu ei.

Aici găsiți mai multe informații despre proiect:

http://semimaraton.ro/cauza-2018/


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia pentru dezvoltare durabila si integrare profesionala

Addip facilitează accesul copiilor și tinerilor din centre de plasament la educaţie, dezvoltare socio-profesională, dezvoltare personală, promovarea sănătății și prevenirea comportamentelor indezirabile social. 

Lucruri mici cu impact mare

Aveam câțiva ani când lumea a început să se răstoarne cu susul în jos… Eram înconjurat de o mulțime de chipuri, o grămadă de copii în acea cameră parcă prea strâmtă. Unii plângeau, alții țipau, alții dormeau,  iar unii se uitau cu privirea în gol așteptând ca cineva să intre pe acea ușă imaginară. Asta era lumea mea, lumea pe care o văzusem încă de la început… Unii mai înalți veneau din când în când la noi… Noi le spuneam ADULȚII. Uneori vedeam un zâmbet pe chipul lor, alteori preocupare. Dar am văzut și supărare și mânie… Zi după zi aceeași rutină: trezirea, masa, joacă, masa, somn, joacă, masă, timp de somn. Poate astăzi aș spune că sună a zile minunate de concediu…. Dar nu pentru mine și nu pentru ani de zile. Ceva lipsea parcă, ceva striga din ce în ce mai tare în inima mea dar nu știam ce… și nu știam după cine…

11 Donatii

Anonymous

150 RON
02 Apr 2018

Anonymous

55 RON
16 Mar 2018
14 Mar 2018

Valentin

75 RON
05 Mar 2018
01 Mar 2018
Dumnezeu sa va binecuvanteze!
28 Feb 2018
Mult succes!
21 Feb 2018
Proverbe 16:3
20 Feb 2018

Raluca

75 RON
20 Feb 2018

Ionela

105 RON
Dar din dar se face rai :)
20 Feb 2018
Felicitari Eszter!
20 Feb 2018