Imi daruiesc ziua de naștere celor care sunt cum am fost și eu!

 

100% Complete
1,000 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
11
Donații

Buna ziua prieteni dragi,

Se apropie ziua mea de naștere, mai exact pe 26 Mai. Deja au trecut 27 de primăveri de când am venit pe lume. Privesc în urmă și văd tabloul vieții mele, pictat în diferite culori, fiecare reprezentând o emoție unică: tristețe, dezamăgire, suferință, iubire, bucurie sau furie . Indiferent de emoțiile trăite, un singur lucru îmi este clar: tot ce s-a întâmplat în viața mea a fost cu scopul de a investi în educația copiilor aflați în centre de plasament, având la bază propria-mi experiență.

Nu mi-a luat mult să mă gândesc ce îmi doresc anul acesta de ziua mea, inima mi-a șoptit că cel mai frumos cadou pe care l-aș putea primi este să ofer eu ceva prin intermediul vostru. Cui? Cred că ați ghicit deja!

Anul acesta ziua mea este pentru fiecare copil lipsit de dragostea și protecția unei familii, pentru fiecare îmbrățișare primită din partea copiilor și pentru fiecare zâmbet inocent. Îmi doresc ca ei să aibă șansa la o viață decentă!

Deci? Fără flori, cadouri frumos ambalate sau bomboane! Faceți-le lor un cadou special de ziua mea, donați aici suma pe care aveați de gând să o investiți în cadoul meu și sprijiniți proiectul Cei de ieri, pentru cei de azi.

Vă invit să facem împreună ce o singură inimă nu reușește.

Vă mulțumesc,

Mădălina


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

A.D.D.I.P.

A.D.D.I.P. (Asociația pentru Dezvoltarea Durabilă și Integrare Profesională) facilitează accesul copiilor și tinerilor din centre de plasament la educaţie, dezvoltare socio-profesională, dezvoltare personală, promovarea sănătății și prevenirea comportamentelor indezirabile social. 

Scopul proiectului Cei de IERI pentru cei de AZI este dezvoltarea abilităţilor de viaţă independentă a unui grup de 20 de adolescenți prin instruirea a 4 tineri, care au aparținut de Sistemul de Protecție a Copilului și care și-au depășit condiția, ajungând modele de succes pentru cei care sunt cum au fost și ei. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

11 Donații

Draga Mada, cu o mica intarziere iti uram si noi La multi ani! Esti un om deosebit si ai facut un gest minunat! Te pupam!
10 Jun 2016

Geanina

150 RON
La multi ani, Mada!! Te pup si te imbratisez cu drag :*
28 May 2016
La multi ani Mada!
27 May 2016
La multi ani!
27 May 2016

Anonymous

150 RON
26 May 2016
La multi ani!
26 May 2016

EvA

200 RON
Echipa Osana iti ureaza LAAA MULTI ANI !
26 May 2016
La multi ani!:)
13 May 2016

Anonymous

50 RON
12 May 2016

Anonymous

50 RON
12 May 2016

Anonymous

10 RON
12 May 2016