Ioana Madalina Tivga - Asociatia pentru dezvoltare durabila si integrare profesionala

Implicarea inseamna sansa

100 RON Donatii stranse
33.333333333333% Complete
300 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragi prieteni, vă invit să susținem împreună proiectul ”Lucruri mici cu impact mare” al Asociației ADDIP. Consider că este foarte important să nu rămânem indiferenți la problemele cu care se confruntă tinerii din centrele de plasament, aceștia au nevoie de ajutorul și sprijinul nostru pentru a putea face față problemelor de zi cu zi.  Avand in spate experienta unor ani traiti intr-un centru de plasament consider ca pot reprezenta interesele celor ramasi fara ocrotire parinteasca si imi doresc pentru ei sansa unei vieti eficiente ca adulti. Puteti face si voi parte din schimbarea acestor tineri, orice suma donata de catre voi aduce acest proiect mai aproape de realitate. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia pentru dezvoltare durabila si integrare profesionala

Addip facilitează accesul copiilor și tinerilor din centre de plasament la educaţie, dezvoltare socio-profesională, dezvoltare personală, promovarea sănătății și prevenirea comportamentelor indezirabile social. 

Lucruri mici cu impact mare

”Aveam câțiva ani când lumea a început să se răstoarne cu susul în jos… Eram înconjurat de o mulțime de chipuri, o grămadă de copii în acea cameră parcă prea strâmtă. Unii plângeau, alții țipau, alții dormeau,  iar unii se uitau cu privirea în gol așteptând ca cineva să intre pe acea ușă imaginară. Asta era lumea mea, lumea pe care o văzusem încă de la început… Unii mai înalți veneau din când în când la noi… Noi le spuneam ADULȚII. Uneori vedeam un zâmbet pe chipul lor, alteori preocupare. Dar am văzut și supărare și mânie… Zi după zi aceeași rutină: trezirea, masa, joacă, masa, somn, joacă, masă, timp de somn. Poate astăzi aș spune că sună a zile minunate de concediu…. Dar nu pentru mine, și nu pentru ani de zile. Ceva lipsea parcă, ceva striga din ce în ce mai tare în inima mea dar nu știam ce… și nu știam după cine…”

2 Donatii

15 feb 2018
Va sustinem si azi, si maine, si in viitor......!
14 feb 2018